. China CNC pabrik Vertikal Machining Center lan manufaktur |Oturn

CNC Vertikal Machining Center

Pambuka:

Pusat mesin OTURN digawe saka awak wesi Mihanna sing paling apik lan dhukungan iga lengkap, sing sepuluh kaping luwih nyerep kejut tinimbang kawat baja biasa.Castings karo iga ing nang fuselage duwe extre


Detail Produk

Tag produk

Fitur Mesin

Pusat mesin OTURN digawe saka awak wesi Mihanna sing paling apik lan dhukungan iga lengkap, sing sepuluh kaping luwih nyerep kejut tinimbang kawat baja biasa.Castings karo iga ing njero fuselage duwe resistance torsi dhuwur banget lan resistance kejut super.Kajaba iku, ruang internal sing wiyar ngidini operator gampang ngganti alat lan barang kerja.Kanthi struktur rigidity dhuwur, iku nggawe tilas cilik, nanging tliti dhuwur lan mesin otomatis multi-bakteri.
Ou Teng nggunakake merek kondhang kanthi rigiditas dhuwur lan ril geser linier presisi.Teknologi prosese kaya bantalan manufaktur, kanthi reresik nol lan karakteristik bantalan kabeh.Muter linear nduweni konsumsi sing sithik, presisi dhuwur, lan kacepetan obah cepet, nganti 48 meter saben menit.
Mesin kasebut dilengkapi lampu kerja sing padhang dhuwur, sing trep kanggo operator mbukak lan mbongkar barang kerja lan nggawe pangukuran.Lampu kerja nduweni fungsi tahan debu, anti banyu lan tahan bledosan.
Piranti ijol-ijolan alat sing cepet, prasaja, dipercaya lan tahan suwe nyedhiyakake ijol-ijolan alat sing lancar lan dipercaya.Desain piranti ijol-ijolan alat sing unik, kemampuan kanggo milih alat ing posisi apa wae, bisa digayuh kanthi cepet dening kontrol piranti lunak PLC.

Spesifikasi

Item

Unit

V850

V1160

V1370

V1580

Range mesin

Perjalanan sumbu X

mm

800

1100

1300

1500

lelungan Y sumbu

mm

550

600

700

800

lelungan sumbu Z

mm

550

600

700

700

Jarak saka irung kumparan menyang meja kerja

mm

120-670

120-720

120-820

Jarak saka tengah spindle menyang lumahing trek kolom

mm

595

650

750

865

Meja kerja

Ukuran meja

mm

1000x550

1200x600

1400x700

1600x800

Beban maksimum saka workbench

kg

500

800

   

T-slot

mm

5x18x90

5x18x100

7x22x110

7x22x100

Spindle

kacepetan Spindle

rpm

8000

6000

Spindle torsi

Nm

35/47.7

47/70

140/190

Spindle taper

 

BT-40

BT-50

Daya kumparan

KW

7.5

11

15

Liyane

ukuran

mm

2600x2500x2700

3200x2700x3000

4180x3050x3187

4580x3050x3187

Bobot mesin

T

5

6.5

10

15.5

 

Konfigurasi Rincian

Penghapusan chip spiral ganda

Piranti mbusak chip spiral kaping pindho, ditindhes menyang mesin penghapus chip spiral ing loro-lorone mesin, bisa kanthi gampang ngirim keripik wesi sing diproses menyang njaba mesin kanthi cepet, nyuda wektu sing ora diproses amarga ngilangi keripik wesi. .

1

Kabeh mesin nggunakake pangukuran laser, tes nglereni, tes mlaku-mlaku jangka panjang lan pemeriksaan sing ketat miturut standar VDI 3441, supaya saben sumbu duwe keterulangan sing apik lan posisi sing akurat, njamin akurasi mesin.

2

Alat ukur bunder Renishaw digunakake kanggo mbenerake bunder lan akurasi geometris mesin, saéngga mriksa lan njamin akurasi vertikal ruang telung dimensi.

3

Desain spindle jinis lengen nyedhiyakake spindle sing didorong gear 6000 / 4500rpm utawa spindle jinis sabuk, lan bantalan spindle irung cendhak kanthi efektif didhukung dening casting lengen lan sirah, saengga bisa nambah rigidity spindle.Motor spindle bisa nampilake tingkat pemotongan logam maksimal.Kanthi sistem cooling spindle, kenaikan suhu bantalan bisa dikurangi kanggo ngluwihi umur spindle.

1
2

Bahan kerja

1
2
3
4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita