Rutin Care lan Maintenance saka Chip Conveyors ing Meksiko

Pisanan, pangopènan conveyor chip:

 

1. Sawise conveyor chip anyar digunakake kanggo rong sasi, tension saka chain kudu readjusted, lan bakal diatur saben nem sasi sesampunipun.

 

2. Conveyor chip kudu bisa ing wektu sing padha karo alat mesin.

 

3. Kakehan filings wesi ora diijini kanggo nglumpukake ing conveyor chip supaya jamming.Nalika alat mesin digunakake, Kripik wesi kudu terus-terusan lan roto-roto kosong ing conveyor chip, lan banjur dibuwang dening conveyor chip.

 

4. Conveyor chip kudu dipriksa lan di resiki saben nem sasi.
 
5. Kanggo chain plate jinis chip conveyor, motor diarahake kudu mbalikke saben setengah sasi, lan lebu ing ngisor omah chip conveyor kudu di resiki ing mbalikke.Sadurunge motor dibalik, kethokan wesi ing tingkat conveyor chip kudu di resiki.

6. Nalika njaga lan njaga conveyor chip saka alat mesin, ati-ati supaya ora noda lenga ing piring gesekan pelindung.

7. Kanggo conveyor chip Magnetik, mbayar manungsa waé kanggo nambah cangkir lenga ing loro-lorone kanggo posisi sing tepat nalika nggunakake.

8. Nalika nggunakake conveyor meneng, please konfirmasi apa arah rotasi meneng iku konsisten karo arah dibutuhake.

9. Sadurunge nggunakake conveyor chip, waca manual produk perusahaan kita kasebut kanthi teliti,.
 
Kapindho, during nggunakake long-term saka conveyor chip, bakal ana masalah kayata chain ngeculke lan macet chain plate.Sawise masalah kedadeyan, sampeyan bisa tindakake langkah ing ngisor iki kanggo ngatasi masalah.

 

1. Ketegangan rantai:

 

Nalika conveyor chip digunakake kanggo dangu, chain bakal elongated lan tension bakal suda.Ing wektu iki, chain kudu diatur.

 

(1) Loosen bolts sing ndandani motor diarahake sakabubut, mindhah posisi motor geared mlaku, lan loosen drive

 

rante.Puter kabel ndhuwur tensioning ing sisih kiwa lan tengen sethitik dening sethitik, lan nyetel chain saka chain plate kanggo nggawe iku duwe tension sing tepat.Banjur tension chain drive lan ndandani bolts motor geared.

 

(2) Nalika conveyor chip digunakake kanggo dangu lan chain wis ora sangu imbuhan, please mbusak loro piring chain lan rentengan (chain plate jinis chip conveyor) utawa loro rentengan (scraper jinis chip conveyor), lan banjur reassemble sadurunge terus.Nyetel kanggo cocog.

2. Piring chain conveyor chip macet

 

(1) Copot kothak chain.

 

(2) Nyetel kacang bunder saka protektor kanthi kunci pipa lan kencengake pelindung.Daya ing conveyor chip lan mirsani apa protèktif isih slipping lan piring chain macet.

 

(3) Yen piring chain isih ora obah, conveyor chip bakal mandheg apa sawise daya mati, lan ngresiki scraps wesi ing tingkat.

 

(4) Copot piring baffle saka conveyor chip lan piring scraper ing stopkontak chip.

 

(5) Njupuk gombal lan sijine menyang mburi mburi conveyor chip.Conveyor chip wis energized lan mbalikke, supaya gombal mbalek menyang conveyor chip, lan Piece dipasang ing kadohan saka siji mburi.Yen ora nguripake, gunakake kunci pipa kanggo mbantu pelindung.

 

(6) Mirsani ing port gulung chip ing ngarepe conveyor chip kanggo mesthekake yen rags dipasang rampung kosong.Baleni operasi iki kaping pirang-pirang kanggo ngeculake Kripik ing ngisor conveyor chip.

 

(7) Mateni conveyor chip, lan ngencengi nut babak menyang tension cocok.

 

(8) Pasang kothak chain, baffle ngarep lan scraper.

3. Filter banyu tank:

 

(1) Sadurunge tank banyu digunakake, perlu kanggo ngisi cairan pemotong nganti tingkat cairan sing dibutuhake kanggo nyegah fenomena idling lan kobong pompa amarga pompa ora bisa ngompa cairan pemotong.

 

(2) Yen pompa banyu ora ngompa kanthi lancar, priksa manawa kabel motor pompa wis bener.

 

(3) Yen ana masalah bocor banyu ing pompa banyu, aja disassemble awak pump kanggo mriksa fault, lan sampeyan kudu ngubungi perusahaan kita kanggo menehi hasil ing wektu.

 

(4) Nalika tingkat Cairan saka nawakke banyu disambungake tingkat pisanan lan kaloro ora witjaksono, please narik metu insert Filter kanggo mriksa kanggo ndeleng apa iku disebabake blockage saka insert Filter.

 

(5) Separator lenga-banyu sakamesin CNCora mbalekake lenga ngambang: priksa manawa kabel motor pemisah lenga-banyu dibalik.

 

(6) Motors ing tank banyu ora normal digawe panas, please mateni daya langsung kanggo mriksa fault.

 

3. Mesin bubutoperator kudu nggawe scraps wesi saka kolektor chip tiba karo lengkap, supaya minangka kanggo nyegah scraps wesi kolektor chip saka dhuwur banget lan mbalikke digambar menyang ngisor conveyor chip dening conveyor chip kanggo nimbulaké jamming.

 

Nyegah item liyane (kayata kunci pas, workpieces, etc.) saka tiba menyang conveyor chip kajaba filing wesi.

2

Wektu kirim: Jul-01-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita