Apa sing kudu digatekake nalika ngoperasikake mesin lampu pusat mesin ing Turki?

1. Mesin optik pusat mesin kudu dilakokno dening personel sing dilatih lan nduweni kualifikasi sing cocog, priksa manawa level cairan tangki minyak hidrolik ing ndhuwur garis level minyak sing ditemtokake, lan tekanan kerja piranti pangolahan sumber udara kira-kira 0,6 MPa;

2. Nutup saklar udara saka sirkuit utama ing sisih alat mesin, kabinèt listrik wis energized, penggemar cooling ing ndhuwur kabinèt listrik lan motor penggemar dibangun menyang roto motor utama;nguripake saklar daya NC ing panel operasi, lan sawise NC wiwit biasane, yen ana weker liyane , please mbusak weker liyane sadurunge operasi;

3. Z, X lan Y sumbu saka mesin optik sakaPusat mesin CNCbali menyang nul, lan mode kerja alat mesin dipilih minangka cara bali titik referensi, lan tombol arah positif saben sumbu dipencet kanggo bali sumbu menyang titik referensi;

4. Preheat mesin, kacepetan spindle saka pusat mesin vertikal saka dhuwur kanggo kurang kanggo 4-5 kecepatan, saben sumbu gerakane ing 1/3 saka kacepetan obah maksimum ing stroke saklawasé lengkap, lan wektu preheating punika 10-20 menit;
5. Nelpon program: nguripake tombol MODE menyang posisi mode pemrograman, pencet tombol PROG kanggo ngetik layar program, ketik kode program tombol alamat O, nomer seri -, pencet tombol telusuran kanggo nelpon munggah program, lan mriksa program;

6. Ngresiki lumahing clamping, bagean posisi, lan lumahing posisi workpiece saka peralatan mesin optik saka pusat mesin, jotosan mati filings wesi ing bolongan posisi, lan yen workpiece wis bumps, copot karo file, lan clamp ing workpiece menyang peralatan mesin kanggo clamping;

7. Nalika nglereni adi dibutuhake, pisanan mriksa apa ingPusat mesin 5 sumbuCairan nglereni mesin optik cukup, tambahake cairan nglereni nalika ora cukup, selarasake pipa cairan pemotong karo benda kerja utawa alat, lan nguripake saklar ing pipa;

8. Sawise saben penyebaran wis rampung, nutup lawang, nguripake tombol MODE menyang posisi AUTO (mode operasi otomatis), lan miwiti mesin workpiece karo mesin;

9. Sawise mesin optik pusat mesin rampung, mbukak lawang, njupuk workpiece kanggo ukuran, mulihake alat ing kumparan kanggo majalah alat, lan ngresiki bolongan taper kumparan lan saben wadhah alat;

10.Pencet tombol abang kanggo mateni kanggo mateni daya utama alat mesin.

dsvdv


Wektu kirim: Jun-22-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita