Cara milih alat mesin ing Rusia?Bisa nambah efisiensi pangolahan (2)?

Nalika milih alat sing luwih cocog kanggo sampeyan, sampeyan kudu nimbang aspek ing ngisor iki:

1. Kinerja piranti saka materi sing bakal diproses

Bahan alat minangka faktor dhasar sing nemtokake kinerja alat, sing nduwe pengaruh gedhe marang efisiensi pangolahan, kualitas pangolahan, biaya pangolahan lan daya tahan alat.Materi alat sing luwih angel, luwih tahan nyandhang, kekerasan sing luwih dhuwur, kekerasan sing luwih murah, lan materi sing luwih rapuh.Kekerasan lan kateguhan minangka pasangan kontradiksi, lan uga minangka kunci sing kudu diatasi bahan alat.Mulane, pangguna kudu milih alat miturut kinerja alat saka materi bagean.Kayata ngowahi utawa panggilingan baja berkekuatan dhuwur, titanium alloy, bagean stainless steel, dianjurake kanggo milih alat karbida sing bisa diindeks kanthi resistensi nyandhang sing luwih apik.

2. Pilih alat miturut panggunaan tartamtu

Milih alat miturut jinis mesin CNC, tahap semi-finishing lan finishing utamane kanggo njamin akurasi mesin bagian lan kualitas produk, lan alat kanthi daya tahan dhuwur lan presisi dhuwur kudu dipilih.Presisi piranti sing digunakake ing tahap roughing kurang, lan tliti piranti sing digunakake ing tahap finishing dhuwur.Yen alat sing padha dipilih kanggo roughing lan finishing, dianjurake kanggo nggunakake alat sing wis diilangi saka finishing sajrone roughing, amarga umume alat sing diilangi saka finishing rada rusak ing pinggir, lan lapisan wis rusak lan polesan.Panggunaan sing terus-terusan bakal mengaruhi finishing.Kualitas mesin, nanging kurang impact ing roughing.

3. Pilih alat miturut karakteristik area pangolahan

Nalika struktur bagean ngidini, alat kanthi diameter gedhe lan rasio aspek cilik kudu dipilih;pinggiran mburi pemotong panggilingan liwat-tengah kanggo alat lancip-walled lan ultra-lancip-dinding bagean kudu amba centripetal cekap kanggo ngurangi alat saka alat lan bagean alat.meksa.Nalika mesin aluminium, tembaga lan bagean materi alus liyane, pabrik mburi karo amba rake rada gedhe kudu milih, lan nomer untu ngirim ora ngluwihi 4 untu.

4. Nalika milih alat, ukuran alat kudu dicocogake karo ukuran permukaan benda kerja sing bakal diproses.

Benda kerja sing beda-beda uga butuh alat sing cocog kanggo diproses.Contone, ing produksi, pabrik pungkasan asring digunakake kanggo ngolah kontur periferal bagean bidang;nalika pesawat panggilingan, pemotong panggilingan sisipan karbida kudu dipilih;Nalika grooving, milih dhuwur-kacepetan baja pungkasan pabrik;nalika mesin permukaan kosong utawa bolongan atos, sampeyan bisa milih pemotong panggilingan jagung kanthi sisipan karbida;kanggo sawetara profil telung dimensi lan kontur bevel variabel, alat panggilingan werni asring digunakake.Nalika mesin permukaan free-form, amarga kacepetan alat ing mburi alat werni-irung iku nul, supaya kanggo mesthekake akurasi mesin, jarak baris alat iku umume cilik, supaya werni-irung panggilingan cutter cocok kanggo finishing saka lumahing.Pabrik mburi adoh luwih unggul tinimbang pabrik bal ing babagan kualitas pangolahan permukaan lan efisiensi pangolahan.Mulane, ing premis kanggo mesthekake yen bagean ora Cut, nalika roughing lan semi-rampung lumahing, nyoba kanggo milih pungkasan pabrik panggilingan cutter.

Prinsip "sampeyan entuk apa sing sampeyan bayar" dibayangke ing alat kasebut.Daya tahan lan akurasi alat kasebut duwe hubungan sing apik karo rega alat kasebut.Umume kasus, sanajan pilihan alat sing apik dening perusahaan nambah biaya alat, asil dandan ing kualitas pangolahan lan efisiensi pangolahan nyuda kabeh biaya pangolahan..Kanggo nggedhekake nilai alat sajrone proses, perlu kanggo "nggabungake hard lan alus", yaiku, milih piranti lunak pemrograman pangolahan sing berkualitas kanggo kerja sama.

Ing pusat mesin, kabeh alat wis diinstal ing majalah alat, lan tumindak pangowahan alat sing cocog ditindakake liwat pilihan alat lan perintah pangowahan alat saka program NC.Mulane, perlu kanggo milih wadhah alat standar sing cocog kanggo spesifikasi sistem mesin, supaya alat mesin CNC bisa diinstal kanthi cepet lan akurat ing spindle mesin utawa bali menyang majalah alat.

Liwat panjelasan ing ndhuwur, aku percaya yen saben wong kudu ngerti luwih jero babagan pilihan mesin.Kanggo nindakake pakaryan sing apik, sampeyan kudu ngasah piranti sampeyan.Saiki, ana macem-macem alat ing pasar, lan kualitase uga ora rata.Yen pangguna pengin milih alat sakaPusat mesin CNCsing cocog karo wong-wong mau, padha kudu nimbang liyane.

yu2k


Wektu kirim: Jul-06-2022

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita