solusi

  • Mesin Bubut Konvensional Kab

    Mesin Bubut Konvensional Kab

    Mesin bubut konvensional yaiku jinis mesin bubut tradisional tanpa kontrol nanging manual.Wis sawetara nglereni sudhut lan bisa proses bolongan utama, bunderan njaba, pasuryan mburi, lumahing tapered, chamfering, grooving, Utas lan macem-macem lumahing busur.Mesin bubut konvensional...
    Waca liyane
  • Mesin Katup Khusus

    Mesin Katup Khusus

    Mesin Katup Khusus utamane digunakake kanggo ngolah Katup (katup kupu-kupu / katup gerbang / katup bal / katup globe, lsp..), Awak pompa, suku cadang mobil, bagean mesin konstruksi lsp ...
    Waca liyane
  • Pipa Threading lathes

    Pipa Threading lathes

    Pipa thread lathe uga disebut oil country lathe, Thread ngowahi umume nuduhake cara mesin Utas ing workpiece karo alat mbentuk, utamané kalebu ngowahi, panggilingan, nunyuk, threading grinding, grinding, lan nglereni angin puyuh.Nalika muter, millin ...
    Waca liyane
  • CNC Gantry Drilling lan Milling Machine

    CNC Gantry Drilling lan Milling Machine

    Apa mesin pengeboran lan panggilingan CNC: Mesin pengeboran CNC kalebu alat mesin pemotong logam, kanthi fungsi pangolahan bolongan, pengeboran, tapping, boring lan penggilingan tambahan.Utamane digunakake kanggo pengeboran piring datar, flanges, cakram, ...
    Waca liyane
  • Mesin bubut vertikal

    Mesin bubut vertikal

    Bedane antarane mesin bubut vertikal lan mesin bubut biasa yaiku spindele vertikal.Amarga meja kerja ing posisi horisontal, cocok kanggo ngolah bagean abot kanthi diameter gedhe lan dawa cendhak.Mesin bubut vertikal umume bisa dipérang dadi ...
    Waca liyane
  • Pusat Mesin CNC

    Pusat Mesin CNC

    Pusat mesin CNC minangka jinis mesin CNC. Pusat mesin uga dipérang dadi pusat mesin horisontal lan pusat mesin vertikal.Sumbu spindle (sumbu Z) saka pusat mesin vertikal vertikal, sing cocok kanggo ngolah bagean tutup lan ...
    Waca liyane
  • Pusat Drive Lathe / Double Spindle CNC Lathe

    Pusat Drive Lathe / Double Spindle CNC Lathe

    Oturn Center-Drive Lathe minangka peralatan manufaktur sing efisien, tliti dhuwur, lan canggih, kanthi sawetara teknologi utama domestik.Bagéan bisa clamped sapisan kanggo ngrampungake bunder njaba, pasuryan mburi, lan bolongan utama loro ends saka workpiece ing sa ...
    Waca liyane

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita