Kita Luwih Fokus

Solusi mesin katup industri saka AZ

Solusi pengeboran kanggo macem-macem industri

Solusi threading Pipa otomatis

Solusi mesin loro Ends


Setter Standar Nasional, Pengalaman 20 Taun, Pemasok Ditunjuk Perusahaan Militer

Njaluk QUOTE

Sugeng rawuh ing Mesin Oturn

OTURN MACHINERY–Produsen Mesin Tujuan Khusus sing Bisa Dipercayayaiku pusat marketing & sales jaban rangkah sing diadegake dening pabrik-pabrik klompok kita, sing fokus ing R&D lan manufaktur mesin-mesin tujuan khusus industri sing bermutu tinggi, efisiensi dhuwur kanggo pelanggan, kita uga ngrancang solusi lini produksi kanggo pelanggan saka 0 nganti 100. Pilih saiki cara Processing paling efisien kanggo pelanggan, lan cukup nyimpen biaya investasi peralatan lan mbalekake biaya input sadurungé.

Industri utama sing melu mesin lan jalur produksi kanggo macem-macem katup industri, fitting pipa, flange, energi bagean mesin konstruksi, pengiriman, cetakan lan industri liyane.

China Three Face Turning Lathe kanggo awak Valve

China Three Face Turni...

Mesin CNC khusus kanggo Katup utamane digunakake kanggo ngolah Katup, awak Pump, bagean Auto, bagean mesin konstruksi dll.
Gantry Type CNC Drilling And Milling Machine

Tipe Gantry CNC Bor...

BOSM gantry mobile CNC pengeboran kacepetan dhuwur lan seri mesin panggilingan utamané dipigunakaké kanggo ngebur efisiensi dhuwur lan Processing piring gedhe, flange daya angin, cakram, bagean ring lan workpieces liyane.
High Quality CNC Pipe Threading Lathe

Pipa CNC kualitas dhuwur ...

Pipe threading lathe dirancang kanggo nyukupi kabutuhan lapangan lenga, geologi, pertambangan, kimia, irigasi tetanèn lan industri got. Iku cocok kanggo Processing saka joints pipe, pipe pengeboran.
Center Drive lathe Kanggo Dhukungan Roller

Bubut Penggerak Pusat...

Mesin bubut CNC kaping pindho Mesin bubut CNC kaping pindho minangka mesin sing efisien lan presisi dhuwur.Workpiece clamp bisa ngowahi bunder njaba, pasuryan mburi lan bolongan utama ing wektu sing padha.
Bubut Tipe Flat

Bubut Tipe Flat

Seri CNC lathes iki minangka jinis umum lan standar mesin pangolahan logam otomatis, sing bisa nindakake semi-finishing lan finishing bagean mekanik.Nduwe karakteristik struktur sing dipercaya, opera sing trep
CNC Vertikal Machining Center

Mesin CNC Vertikal...

Pusat mesin OTURN digawe saka awak wesi Mihanna sing paling apik lan dhukungan iga lengkap, sing sepuluh kaping luwih nyerep kejut tinimbang kawat baja biasa.Castings karo iga ing nang fuselage duwe extre
Gantry Type 5-axis Milling Machine

Gantry Tipe 5-axis Mil...

Kursi ril guide kiwa lan tengen dipisahake saka meja kerja, lan dhuwur nutup bisa diatur kanthi bebas.
CNC Double Column Vertikal Turret Lathe

CNC Double Kolom Vert...

Bisa nggawe kasar lan akurat ngowahi lumahing silinder internal lan eksternal, lumahing conical, bidang, pasuryan sirah, grooving, severance, lin konstan ...
Mesin Pengeboran Plat Gantry sing apik banget - Mesin Pengeboran Tabung CNC - Oturn

Kualitas apik Gan...

Bisa nggawe kasar lan akurat ngowahi lumahing silinder internal lan eksternal, lumahing conical, bidang, pasuryan sirah, grooving, severance, lin konstan ...
Diskon Grosir Mesin Bubut Otomatis Kanggo Katup - Mesin Pengeboran Tabung CNC - Oturn

Diskon Grosir...

Mesin kita kabeh feed karo Huadian CNC Controller (utawa Siemens, Fanuc), bisa entuk link spindle dobel banjur rampung kanggo proses Bore-hole, Screw thread lan Sphere.
2021 Gaya Anyar China Mesin Bubut Cnc - Rong Face Turning Lathe - Oturn

2021 Gaya Baru China C...

Pusat mesin OTURN digawe saka awak wesi Mihanna sing paling apik lan dhukungan iga lengkap, sing sepuluh kaping luwih nyerep kejut tinimbang kawat baja biasa.Castings karo iga ing nang fuselage duwe extre
China rega Murah Valves Mesin Produksi - Four Station Shaft Flange Drilling Machine - Oturn

China rega murah Valv...

Bisa nggawe kasar lan akurat ngowahi lumahing silinder internal lan eksternal, lumahing conical, bidang, pasuryan sirah, grooving, severance, lin konstan ...

Pusat Warta

liyane

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita