Cara milih alat mesin ing Rusia?Bisa nambah efisiensi pangolahan (1)?

Minangka "untu" mesin CNC, alat duwe peran penting ing proses pangolahan mesin.Alat kasebut ora mung nduwe pengaruh langsung marang efisiensi mesin mesin, nanging uga mengaruhi kualitas mesin bagian kasebut.Dibandhingake karo cara mesin tradisional, kacepetan kumparan lan sawetara mesin CNC luwih dhuwur, supaya iki nempatno syarat sing luwih dhuwur kanggo alat mesin CNC.Syarat iki ora mung dibayangke ing akurasi, kekuatan, Ing syarat-syarat rigidity lan urip, iku uga nduweni syarat dhuwur ing syarat-syarat ukuran lan pangaturan instalasi.Iki ndadekake alat kudu cukup struktur, standar ing paramèter geometris, lan serialized.

Pangembangan industri manufaktur saya ganti saben dina.Bahan-bahan anyar sing muncul lan proses anyar sing ora ana pungkasane bakal nggawe alat komposit multi-fungsi lan alat kanthi kacepetan dhuwur dadi arus utama pangembangan alat.Ngadhepi tambah akeh bahan sing angel kanggo mesin, industri alat kudu nambah bahan alat, ngembangake bahan alat anyar lan struktur alat sing luwih wajar.Alat CNC minangka salah sawijining prasyarat kanggo ningkatake efisiensi mesin, lan pilihane gumantung saka geometri bagean sing bakal diproses, negara materi, kaku peralatan lan alat sing dipilih dening pusat mesin.Mulane, nalika milih alat sing luwih cocok kanggo sampeyan, sampeyan kudu nimbang aspek ing ngisor iki:

yu2k


Wektu kirim: Jul-06-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita