. China 5-axis Machining Center pabrik lan manufaktur |Oturn

5-sumbu Machining Center

Pambuka:

Pusat mesin vertikal simultan limang sumbu, kanthi struktur C-shaped stabil, spindle motorized kacepetan dhuwur standar, drive langsung CNC turning-meja lan perpustakaan alat servo, bisa entuk pro kacepetan dhuwur lan tliti dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

Fitur Mesin

Lima-sumbu pusat mesin vertikal simultaneous, kang karo struktur C-shaped stabil, standar dhuwur-kacepetan motorized spindle, drive langsung CNC ngowahi-meja lan perpustakaan alat servo, bisa entuk Processing dhuwur-kacepetan lan tliti dhuwur saka bagean Komplek.Digunakake sacara wiyar ing pabrik motor kendaraan listrik, gearbox, mesin, cetakan, robot, piranti medis lan produk liyane.
Spindle bermotor: BT40/HSK A63 kacepetan 12000/1 8000 RPM
Torsi 70N.m
BC Axis: Double Direct Drive Turning-Tabel, Beban maksimum 500 kgs
Sistem CNC: Siemens SINUMERIK 840D (Lima Axis Linkage) 1
828D (Linkage Four Axis)

Spesifikasi

 

barang

jeneng

Spesifikasi

Unit

Ngowahi-meja

Diameter meja puteran

Φ630

mm

Max beban horisontal

500

Kg

Max beban vertikal

300

 

T-groove (angka × jembaré)

8×14H8

Unit × mm

B sumbu ayunan amba

-35°~+110°

°

Machining Range

X-axis Max travel

600

mm

Y-axis Max travel

450

mm

Z-axis Max travel

400

mm

Jarak saka pasuryan mburi spindle menyang meja kerja

Maks

550

mm

Min

150

mm

Spindle

Lubang kerucut (7:24)

BT40

 

kacepetan Rated

3000

rpm

kacepetan maksimum

12000

Torsi output spindle bermotor (S1/S6)

70/95

Nm

Daya output spindle bermotor (S1/S6)

11/15

Kw

Axis saka koordinat

Gerakan cepet

sumbu X

36

m/min

sumbu Y

36

sumbu Z

36

Kacepetan maksimal meja ngowahi

B-sumbu

80

rpm

C-sumbu

80

Daya motor feed (X/Y/Z)

2.3/2.3/2.3

Kw

Pustaka alat

Jinis

Jinis disk

 

Metode pilihan alat

Pilihan jarak rong arah

 

Kapasitas perpustakaan alat

24

T

Max dawa alat

300

mm

Max bobot alat

8

kg

Diameter maksimal saka perpustakaan alat

Alat lengkap

Φ80

mm

Alat kosong jejer

Φ120

mm

Wektu ngalih alat

1.8

s

piranti

wadhah alat

MAS403 BT40

 

Tipe pin

MAS403 BT40-|

 

Akurasi

Standar eksekusi

GB/T20957.4 (ISO10791-4)

 

Akurasi posisi

sumbu X / sumbu Y / sumbu Z

0.010/0.010/0.010

mm

sumbu B/sumbu C

14"/14"

 

Akurasi posisi bola-bali

sumbu X / sumbu Y / sumbu Z

0.010/0.008/0.008

mm

sumbu B/sumbu C

8"/8"

 

Bobot

6000

kg

Kapasitas

45

KVA

Ukuran (Length×Width×Hight)

2400×3500×2850

mm

Konfigurasi Rincian

BT40 / HSKA63 motorized spindle, tliti dhuwur, Kapadhetan daya dhuwur, respon dinamis dhuwur, nemen nambah efficiency Processing lan akurasi, nyuda swara mesin lan geter.

1

BC dual-axis drive langsung CNC ngowahi-meja, dibangun ing motor karo torsi gedhe, tliti dhuwur, respon dinamis dhuwur, nemen nambah kinerja lan aplikasi saka piranti mesin.

2

Teknologi pangowahan alat sinkron hidrolik nyadari kontrol terkoordinasi perpustakaan alat servo lan stasiun hidrolik servo.Wektu ngalih alat bisa tekan 1,2 detik

3

Dilengkapi sekrup kacepetan dhuwur kanthi presisi, pandhuan roller, kanggo njamin kaku lan akurasi alat mesin.

4

Arsitèktur hardware sing kuat lan algoritma kontrol cerdas SINUMERIK840D sl, dibantu dening teknologi nyopir lan motor sing apik banget, mbisakake proses pangolahan nduweni kinerja dinamis lan akurasi sing dhuwur banget

5

Bahan kerja

1
2
3
VLUU L100, M100 / Samsung L100, M100
5
6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita