. China CNC Horizontal Machining Center pabrik lan manufaktur |Oturn

CNC Horizontal Machining Center

Pambuka:

H seri pusat mesin horisontal adopts internasional majeng T-shaped struktur amben sakabèhé, kolom gantry, hanging struktur kothak, rigidity kuwat.


Detail Produk

Tag produk

Pusat Mesin Horizontal

Mesin bubut horisontal

Fitur Mesin

H seri tengah mesin horisontal adopts internasional majeng T-shaped struktur amben sakabèhé, kolom gantry, hanging struktur kothak, rigidity kuwat, penylametan akurasi apik, cocok kanggo lemantun tliti.
Kanggo Processing bagean, multi-pasuryan panggilingan, ngebur, reaming, boring, nunyuk, etc. , mesin plastik, kapal, tenaga listrik lan lapangan liyane.

Spesifikasi

 

Item

Unit

H63

H80

Meja kerja

Ukuran meja kerja (dawa × lebar)

mm

630×700

800×800

Indeksing meja kerja

°

1°×360

wangun countertop

 

24×M16 bolongan Utas

Beban maksimal meja kerja

kg

950

1500

diameteripun ngowahi maksimum saka worktable

mm

Φ1100

Φ1600

Dolan

Pindhah meja ngiwa lan nengen

(Sumbu X)

mm

1050

1300

Headstock gerakane munggah lan mudhun

(sumbu Y)

mm

750

1000

Kolom maju lan mundur

(sumbu Z)

mm

900

1000

Jarak saka garis tengah spindle menyang permukaan meja

mm

120-870

120-1120

Jarak saka mburi spindle menyang tengah meja kerja

mm

130-1030

200-1200

Spindle

Nomer bolongan taper spindle

 

IS050 7:24

kacepetan Spindle

rpm

6000

Daya motor spindle

Kw

15/18.5

Torsi output spindle

Nm

144/236

 

Piranti nduwèni standar lan model

 

MAS403/BT50

Pakan

Kacepetan obah cepet (X, Y, Z)

m/min

24

Tingkat pakan potong (X, Y, Z)

mm/min

1-20000

1-10000

Daya motor feed (X, Y, Z, B)

kW

4.0/7.0/7.0/1.6

7.0/7.0/7.0

Feed motor torsi output

Nm

X, Z: 22; Y: 30; B8

30

ATC

Kapasitas majalah alat

PCS

24

24

Metode ganti alat

 

Tipe lengan

Maks.Ukuran alat

Alat lengkap

mm

F110×300

Jejer tanpa alat

F200×300

Bobot alat

kg

18

Wektu ganti alat

S

4.75

 

liyane

Tekanan udara

kgf/cm2

4~6

Tekanan sistem hidrolik

kgf/cm2

65

Kapasitas tangki pelumas

L

1.8

Kapasitas tank lenga hidrolik

L

60

Kapasitas kothak cooling

L

Standar: 160

Aliran pompa pendinginan / sirah

l/min, m

Standar: 20L / min, 13m

Total kapasitas listrik

kVA

40

65

Bobot mesin

kg

12000

14000

 

sistem CNC

 

Mistubishi M80B Kab

Konfigurasi Utama

Mesin kasebut utamane dumadi saka basa, kolom, pelana geser, meja indeksasi, meja ijol-ijolan, headstock, pendinginan, pelumasan, sistem hidrolik, tutup protèktif kanthi lengkap lan sistem kontrol numerik.Majalah alat bisa dilengkapi disk utawa jinis chain.

1

dhasar

Kanggo nambah kinerja anti-geter, amben mesin horisontal diusulake kanggo nggunakake tata letak T-shaped kuwalik karo resistance geter paling apik ing donya, karo struktur ditutup kothak-shaped, lan kasur ngarep lan mburi sing. terpadu.Amben dilengkapi rong pesawat referensi instalasi guide rolling linear kanggo gerakan meja kerja lan kolom.Ngelingi penak saka aman chip lan koleksi coolant, iku ngrancang kanggo nyetel suling chip ing loro-lorone saka amben.

2

Kolom

Kolom vertikal mesin horisontal direncanakake nganggo struktur pigura simetris tertutup kolom ganda, kanthi iga annular longitudinal lan transversal sing disusun ing rongga.Ing loro-lorone kolom, ana permukaan gabungan kanggo instalasi guide rolling linear kanggo gerakan headstock (lumahing referensi instalasi guide linear).Ing arah vertikal (Y-arah) saka kolom, saliyane kanggo ril guide kanggo gerakan headstock, ana uga meneng werni lan jog kopling motor antarane loro ril guide sing drive headstock kanggo mindhah munggah lan mudhun.Perisai baja tahan karat kanthi kacepetan dhuwur dianggep ing loro-lorone kolom.Rel panuntun lan sekrup timbal dilindhungi kanthi aman lan aman.

3

Tabel Rotary

Meja kerja kanthi tepat dipanggonke lan dikunci dening servo, lan unit indeksasi minimal yaiku 0,001 °

4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita