. China CNC Double Column Vertikal Turret Lathe pabrik lan manufaktur |Oturn

CNC Double Column Vertikal Turret Lathe

Pambuka:

Bisa nggawe kasar lan akurat ngowahi lumahing silinder internal lan eksternal, lumahing conical, bidang, pasuryan sirah, grooving, severance, lin konstan ...


Detail Produk

Tag produk

Fitur Mesin

1. Mesin seri iki cocok kanggo mesin ing industri motor, turbin, aerospace, pertambangan uga metalurgi, lsp.
2. Bisa nggawe kasar lan akurat ngowahi permukaan silinder internal lan eksternal, permukaan conical, bidang, pasuryan sirah, grooving, severance, nglereni linear konstan, nglereni thread, etc.
3. Sistem kontrol CNC Siemens utawa Fanuc bisa kasedhiya.
4. Meja kerja nganggo guideway hidrostatik.Kumparan nggunakake bantalan NN30(Grade D) lan bisa diuripake kanthi tepat, Kapasitas bantalan bantalan apik.
5. Gear kasus nggunakake 40 Cr gear saka mecah pindah.Wis dhuwur tliti lan sethitik gangguan.Bagean hidrolik lan peralatan listrik digunakake produk merek terkenal ing China.
6. Cara guide ditutupi plastik sing wearable.Centralized lubricating lenga nyedhiyakake trep.
7. Teknik pengecoran mesin bubut yaiku nggunakake teknik pengecoran busa ilang (singkatan saka LFF).Bagian cast nduweni kualitas apik.
8.We bisa collocate sistem cooling, uwal saka sistem Kripik lan nutup tameng saka Perkakas lengkap miturut kabutuhan konsumen.
9.The stepless gear shift lathe wis ora mung fungsi ngowahi kaya lathe umum, nanging uga nduweni fungsi nglereni linear pancet lan nglereni thread.

Spesifikasi

Spesifikasi

Unit

CK5225

CK5235×20/20

CQK5240

CK5240B

CK5250

CQK5263

Maks.diameteripun ngowahi saka vertikal tool post

mm

2500

3500

4000

4000

5000

6300

Diameter meja kerja

mm

2250

3200

3200/3600

3200/3600

4000/4500

4500/5700

Maks.dhuwur saka workpiece

mm

1600/2000

2000

2000/2500

2000/2500

2000/2500

4000

Maks.bobot saka wok-piece

t

10/20

20

10/20

32

30

50/80/120

Kacepetan rang meja kerja

r/min

263

2~63

263

0.8540

0.625.4

0.522

Langkah rotasi meja kerja

Langkah

16

Stepless

16

Stepless

Stepless

Stepless

Jumlah feed kirim alat

mm/min

1500

0.1~1000

1500

1500

1500

1500

Langkah kirim alat

Langkah

Stepless

Stepless

Stepless

Stepless

Stepless

Stepless

Torsi maksimum meja kerja

KN·m

63

63

63

63

63

100

Gerakan horisontal saka post tool tengen

mm

-151400

-20~2000

-152150

-152150

-152750

-503350

Gerakan vertikal saka post tool tengen

mm

1000/1250

1000

1000/1250

1000/1250

1000/1250

2100

Gerakan horisontal saka kirim alat kiwa

mm

-151400

-20~2000

-152150

-152150

-152750

-503350

Gerakan vertikal saka kirim alat kiwa

mm

1000/1250

1000

1000/1250

1000/1250

1000/1250

2100

Alat post swing sudut

°

±30

±30

±30

±30

±30

-1530

Bagean toolbar

mm

40×50

40×50

40×50

40×50

40×50

80×80

Daya motor utama

KW

55

55

55

55

75

110

Bobot (kira-kira)

t

35

45

45

60

57

100

Ukuran (approx.)

mm

5180×4560×4680

7200 × 5200 × 5830

7300×5250*6100

7300*5250*6100

7600×5500×6430

13500×6500×7500


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita