. China Gantry Type 5-axis Milling Machine pabrik lan manufaktur |Oturn

Gantry Type 5-axis Milling Machine

Pambuka:

Kursi ril guide kiwa lan tengen dipisahake saka meja kerja, lan dhuwur nutup bisa diatur kanthi bebas.


Detail Produk

Tag produk

Fitur Mesin

1. Kursi ril guide kiwa lan tengen dipisahake saka meja kerja, lan dhuwur nutup bisa diatur kanthi bebas.
2. Diadopsi nut drive, kacepetan mlaku ing arah drive bisa tekan 20m / min.
3. Diadopsi Jepang THK kacepetan dhuwur, tliti dhuwur lan heavy-tugas guide linear, lan Z-sumbu adopts papat gedhe-ukuran roller-jinis panuntun linear ing patang arah kanggo mesthekake gedhe nglereni jumlah nglereni, kacepetan cepet, dhuwur tliti, lan super rigidity, utamané cocok kanggo produk massa Lan Processing saka cetakan tliti dhuwur.
4. Diadopsi asli dhuwur-bahan sirah limang sumbu digawe ing Jerman utawa Italia.Getaran keseimbangan dinamis sing sithik banget bisa ngolah benda kerja kanthi finish lan presisi sing dhuwur banget.Kepala ayunan ganda kanthi presisi dhuwur sing stabil lan dipercaya bisa nyukupi syarat pangolahan bagean limang sumbu.
5. Diadopsi kualitas dhuwur-kacepetan stainless steel narik hood, stabil lan dipercaya.

Spesifikasi

 

Model

Unit

VC5A2516G

VC5A3016G

VC5A3020G

Area kerja

X/Y/Z travel

mm

1600×2500×800

1600×3180×800

1600×3180×1000

A sumbu muter muni

gelar

± 110°

C sumbu muter rang

gelar

± 270°

Ukuran meja

mm

2500×1600

3000×1600

3000×2000

Kapasitas muatan meja

Kg

15.000

20.000

30.000

Maks.jembaré loading workpiece

mm

2000

2400

max.work piece loading dhuwur

mm

1200

Jarak spindle irung-kanggo-meja

mm

480-1280

280-1280

ATC

Kapasitas

posisi

20

Headstock

Kacepetan (maks.)

rpm

18000

Torsi spindle (maks.)

Nm.

90(S1)/120(S6)

Torsi kepala A/C

Nm.

707/1250

A/C head clamping torsi

Nm.

2000/4000

Spindle gunung

 

HSK A63

Kacepetan

Kacepetan pakan sumbu X/Y/Z

mm/min

0~15000

kacepetan cepet sumbu X/Y/Z

mm/min

20000

Kecepatan rotasi sumbu A/C

rpm

30

Akurasi

Posisi X/Y/Z

mm

0.01

X/Y/Z bisa diulang

mm

0.005

Posisi A/C

2

A/C repeatability

2

Kapasitas Drive

Motor spindle

KW

55/67.5(S6)

Motor penggerak sumbu X

KW

4.3

Motor penggerak sumbu Y

KW

4.3×2

Z sumbu nyopir motor karo rem

KW

5.2

Ukuran / Bobot

ukuran

mm

5500×4000×4300

6200×4000×4300

6200×4400×4400

Bobot

t

30

36

40

sumber daya

KW

62

Sistem kontrol

Siemens 828D 281


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita