. China China Three Face Turning Lathe kanggo pabrik awak Valve lan manufaktur |Oturn

China Three Face Turning Lathe kanggo awak Valve

Pambuka:

Mesin CNC khusus kanggo Katup utamane digunakake kanggo ngolah Katup, awak Pump, bagean Auto, bagean mesin konstruksi dll.


Detail Produk

Tag produk

Alat Mesin CNC telung sirah otomatis

Aplikasi

mesin CNC Huadian khususkanggo Valve utamané digunakake ing Processing Valve, Pump awak, Auto parts, Construction machinery parts etc.It bisa digunakake kanggo akeh tata cara, contone, End pasuryan, The njaba bunder, pinggiran ngarep, Inner bolongan, Grooving, Screw thread, Bore -bolongan lan Sphere. Iku makarya karo Huadian CNC Controller (utawa Siemens, Guangzhou CNC Controller), Bisa mujudake otomatisasi, presisi dhuwur, macem-macem lan produksi massal.

Fitur Utama

(1) Mesin kita kabeh feed karo Huadian CNC Controller (utawa Siemens, Fanuc), bisa entuk pranala spindle dobel banjur rampung kanggo proses Bore-hole, Screw thread lan Sphere.Kontroler CNC nduweni kompatibilitas sing apik, fungsi sing kuat lan operasi sing gampang.

(2) Pandhuan Tabel Feed Sliding nggunakake wesi casting abu-abu kualitas dhuwur, trough casting kasar, tempering lan perawatan tuwa kaping telu.Kanthi ngilangi kaku internal ampas, lumahing cara guide adopts quenching audio super lan atose nganti HRC55.Liwat pangolahan gilingan tliti dhuwur, kanggo njamin akurasi, kaku, stabilitas.

(3) Bagian transmisi nganggo sekrup bal presisi lan interpolasi kanggo ngilangi jurang, kanggo mesthekake mesin drive anteng.
(4) Kepala daya dilengkapi owah-owahan kacepetan manual telung tahap kanthi motor sing kuat, entuk kacepetan sing sithik nanging torsi dhuwur, bisa nahan beban pemotongan sing abot, nambah efisiensi pangolahan.
(5) Peralatan kerja nganggo clamping otomatis tekanan hidrolik, kanggo nambah efisiensi lan nyuda intensitas tenaga kerja.

(6) Mesin nganggo pelumasan terpusat, kanggo mesthekake yen pelumasan lengkap saben bagean obah banjur nambah umur layanan mesin.

Struktur Mesin

Mesin kita utamane kasusun saka awak, kepala daya, meja geser feed CNC, pemotong umpan silang CNC, peralatan tekanan hidrolik, lan dilengkapi kabinet listrik mandiri, stasiun hidrolik, piranti pelumas terpusat, piranti mbusak chip otomatis sing adhem, lan piranti proteksi dhuwur.

(1) Badan

Awak nganggo awak casting terpadu kanthi kualitas dhuwur, tempering manual lan perawatan tuwa kaping telu.Lumahing cara guide dianggep dening quenching super audio, struktur cukup, kanggo mesthekake rigidity, tliti lan stabilitas mesin.
(2) Kepala daya

Awak kepala daya nggunakake casting banget, spindle nggunakake materi 20GrMnTAi, karo forging, tempering, carburizing lan quenching, tliti dhuwur mecah metu lan ing. Presisi adopts seri NN30 dhuwur tliti pindho baris silinder roller presisi kanggo mesthekake rigidity lan tliti saka kumparan.

图片1

(3) Pranatacara
Piranti kasebut dirancang khusus kanggo benda kerja.Blok posisi lan pin posisi dipateni, kanggo njamin posisi benda kerja sing dipercaya.Hydraulic clamped workpiece, kanggo nambah efisiensi pangolahan, nyuda intensitas tenaga kerja.

图片2

(4) Piranti Hidrolik
Ingstasiun hidroliknganggo katup Superposition independen, sing kasusun saka katup elektromagnetik berkualitas tinggi, katup pengatur tekanan, katup throttle lan pompa vane ganda.Lan dilengkapi piranti pendingin udara kanggo mesthekake yen stasiun hidrolik duwe suhu lenga normal nalika kerjane.

图片1

(5) Kabinet listrik

Kabinet Listrik mandhiri lan ditutup. Dipasang karo pengontrol CNC, Inverter lan komponen listrik. Uga nyetel piranti pendingin udara kanggo mesthekake yen komponen listrik mesin bisa mlaku kanthi bener, ora ana bledug.

图片2

(6) Piranti lubrikasi terpusat
Sistem pelumasan dilengkapi piranti pelumasan progresif Nanjing Beiqier, pompa lenga pelumas menyang bagian sing obah kanthi rutin.Ngindhari operasi manual sing nyenengake, nambah umur alat mesin.

(7) Cooling chip mbusak piranti

mesin Valve CNC iki adopts cooling aliran abot, Kripik wesi wis sakabeheng dening cooling banyu kanggo mili menyang chip njabut piranti liwat chip njabut tutuk saka awak mesin.Kripik disimpen menyang siji kothak kanggo mesthekake kebersihan saka alat mesin lan nyuda. intensitas tenaga kerja

(8) Multifungsi CNC Controller

Produk ikipiranti CNC kualitas dhuwurkaro kabeh bis digital. Iku tetep abreast karo jaban rangkah dhuwur-bahan CNC Controller, adopts ndhuwur lan ngisor struktur mesin nggunakake modul CPU pindho, arsitektur modular lan mbukak, adhedhasar teknologi fieldbus industri NCUC karo hak properti intelektual sawijining.Nduwe fungsi teknologi kontrol multi saluran, mesin limang sumbu, kacepetan dhuwur lan presisi dhuwur, ngowahi senyawa panggilingan lan kontrol sinkron, nggunakake layar LCD LED 15 '.Utamane digunakake ing kacepetan dhuwur, tliti dhuwur, multi sumbu, multi channel vertikal, tengah mesin horisontal, ngowahi lan panggilingan tengah, 5 sumbu mesin gantry, etc.

图片3

 

Spesifikasi

Range mesin

Diameter sirah daya (mm)

φ400

Max.Machining Length (mm)

Φ600

Max.Machining Dia.(mm)

Φ460

Spindle

Dhuwur Pusat Spindle (mm)

Φ385

Daya motor (kw)

5.5kw / 5.5KW / 5.5KW

Kacepetan spindle-Gear stepless (r/min)

110/140/190

Feed

Rapid Moving

(mm/min)

sumbu X

3000

sumbu Z

3000

Dolan

Sumbu X/sumbu Z (mm)

150/350

Pengontrol CNC

GSK

980-TB3

liyane

daya

AC 380V/50Hz

lubrication

pelumasan elektronik

Jadwal

Clamping hidrolik

Bobot (kg)

5300

ukuran (mm)

3600x2300x2000


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita