. China Gantry Type CNC Drilling And Milling Machine pabrik lan manufaktur |Oturn

Gantry Type CNC Drilling And Milling Machine

Pambuka:

BOSM gantry mobile CNC pengeboran kacepetan dhuwur lan seri mesin panggilingan utamané dipigunakaké kanggo ngebur efisiensi dhuwur lan Processing piring gedhe, flange daya angin, cakram, bagean ring lan workpieces liyane.


Detail Produk

Tag produk

CNC Gantry Milling lan Mesin Pengeboran

Gantry Drilling And Milling Machine

CNC Gantry Milling Machine

Aplikasi Mesin

BOSM gantry mobile CNC pengeboran kacepetan dhuwur lan seri mesin panggilingan utamané digunakake kanggo ngebur-efficiency dhuwur lan Processing piring gedhe, flange daya angin, cakram, bagean ring lan workpieces liyane karo kekandelan ing sawetara efektif.Pengeboran liwat bolongan lan bolongan wuta bisa diwujudake ing bagean materi siji lan bahan komposit.Proses mesin alat mesin dikontrol kanthi digital, lan operasi kasebut trep banget.Bisa mujudake otomatisasi, presisi dhuwur, macem-macem varietas lan produksi massal.Kanggo nyukupi kabutuhan pangolahan pangguna sing beda-beda, perusahaan wis ngembangake macem-macem produk sing wis rampung.Saliyane model konvensional, uga bisa dirancang lan disesuaikan miturut kabutuhan nyata pangguna.

图片1

Struktur Mesin

peralatan iki utamané kasusun saka bed worktable, gantry movable, movable sliding saddle, pengeboran lan panggilingan daya sirah, piranti lubrication otomatis lan piranti pangayoman, sirkulasi piranti cooling, sistem kontrol digital, sistem electrical, etc. Rolling guide alur support pasangan lan panuntun dhumateng, presisi. drive pasangan sekrup timbal, alat mesin nduweni akurasi posisi dhuwur lan akurasi posisi baleni.

 1)Meja kerja:

Amben iku casting siji-Piece, rampung sawise annealing secondary lan getaran perawatan tuwa, karo rigidity dinamis lan statis apik lan ora deformasi.Ana T-slot karo tata finish cukup ing lumahing meja digunakake kanggo clamping workpieces.Dasar amben dilengkapi 2 panuntun linear kanthi tliti dhuwur (4 ing loro-lorone kanthi total), supaya slider panuntun ditekan kanthi rata, sing ningkatake rigiditas alat mesin lan resistensi tensile lan kompresif.Sistem drive nganggo motor servo AC lan pasangan sekrup bal presisi.Drive sisih ndadekake gantry pamindhahan ing arah X-sumbu.Bolts sing bisa diatur disebarake ing permukaan ngisor amben, sing bisa gampang nyetel tingkat meja kerja ing amben.

图片2

2)Movinggantry:

Gantry sing bisa dipindhah dibuwang lan diproses kanthi wesi abu-abu (HT250).Loro 55 # ultra-dhuwur kapasitas bantalan rolling pasangan guide linear dipasang ing sisih ngarep gantry.A pesawat saka pasangan meneng werni tliti lan motor servo nggawe geser sirah daya kanggo mindhah ing arah Y-sumbu, lan sirah daya ngebur dipasang ing geser sirah daya.Gerakan saka gantry temen maujud dening rotasi kacang meneng werni ing meneng werni mimpin dening motor servo liwat kopling tliti.

图片3

3)Movingsliding saddle:

Pelana geser minangka struktur wesi sing presisi.Pelana sliding dilengkapi karo rong slide rel linear CNC sing ngemot beban ultra-dhuwur, set pasangan sekrup bal presisi lan reducer planet kanthi presisi dhuwur sing disambungake menyang motor servo, lan dilengkapi silinder Balance nitrogen, ngimbangi bobot bobot. sirah daya, nyuda beban saka meneng timbal, ngluwihi umur meneng timbal, drive sirah daya ngebur kanggo pindhah ing arah Z-sumbu, lan éling maju cepet, bisa maju, cepet mbalikke, lan mungkasi tumindak saka sirah daya, karo otomatis Chip bejat, aman chip, fungsi ngaso.

 4)Kepala daya pengeboran(Spindle):

Kepala daya pengeboran nganggo motor spindle servo khusus, sing didorong dening deceleration sabuk sinkron untu kanggo nambah torsi lan nyopir spindle presisi khusus.Spindle nganggo papat pisanan lan mburi rong enem larik bantalan kontak sudut Jepang kanggo entuk owah-owahan kacepetan tanpa langkah.Spindle dilengkapi sistem owah-owahan alat pneumatik kanggo nggawe alat Panggantos cepet lan gampang, lan feed mimpin dening motor servo lan meneng werni.Sumbu X lan Y bisa disambung, nggunakake kontrol daur ulang semi-tertutup, sing bisa mujudake fungsi interpolasi linier lan bunder.Ing mburi spindle punika bolongan taper BT50, dilengkapi karo Rotofors dhuwur-kacepetan rotary joints, kang bisa diproses dening dhuwur-kacepetan U-pengeboran tengah.

图片4

4.1 Awak kothak lan meja ngusapake sirah daya pengeboran digawe saka casting kanggo nambah rigidity lan stabilitas, lan nyuda geter lan gangguan.

4.2 Alat mesin bisa dioperasikake kanthi roda tangan elektronik;supaya irit wektu lan nambah efficiency produksi sak Processing, sawise ngebur bolongan pisanan kanggo nyetel posisi feed, ngebur bolongan isih saka jenis padha bisa entuk maju cepet → karya advance → cepet mbalikke Iku uga kudu fungsi kayata chip otomatis. breaking, mbusak chip, lan ngaso.

4.3 Ram dilengkapi sistem imbangan nitrogen Cairan kanggo ngurangi beban sumbu Z lan nambah umur layanan saka meneng sumbu Z.

4.4 Motor servo sumbu-Z nganggo motor rem daya-mati, sing bakal nahan rem nalika daya tiba-tiba dipotong supaya ora kacilakan amarga tiba saka kothak kumparan.

4.5 Headstock

4.5.1.Kothak poros utama nganggo papat panuntun linear tugas abot, kanthi kaku gerakan sing dhuwur, akurasi posisi sing dhuwur, lan stabilitas kacepetan sing apik.

4.5.2.Z-sumbu drive-motor servo langsung disambungake menyang meneng werni liwat kopling, lan meneng werni drive headstock kanggo mindhah munggah lan mudhun ing saddle kanggo éling feed Z-sumbu.Motor sumbu Z nduweni fungsi rem otomatis.Yen ana kegagalan daya, poros motor dicekel kanthi kenceng supaya ora bisa muter.

4.5.3.Klompok kumparan adopts Taiwan Jianchun dhuwur-kacepetan stopkontak banyu internal spindle, kang wis tliti dhuwur lan kinerja dhuwur.Batang utama nangkep piso kanthi spring kupu ing batang utama kanthi gaya tension sing tumindak ing pucuk narik gagang alat liwat mekanisme broach papat bagean, lan alat sing ngeculake nggunakake metode pneumatik.

图片5

5)Piranti pelumasan otomatis lan piranti protèktif:

Ana conveyor chip otomatis ing loro-lorone saka workbench lan Filter ing mburi.Conveyor chip otomatis minangka jinis rantai datar.Siji sisih dilengkapi pump cooling, lan stopkontak disambungake menyang sistem Filter banyu tengah karo selang., Ngademake mili menyang conveyor chip, pump conveyor angkat chip Pumps coolant menyang sistem Filter stopkontak tengah, lan pump cooling tekanan dhuwur circulates coolant saring menyang cooling pengeboran spindle.Uga dilengkapi troli transportasi chip, sing trep banget kanggo ngeterake chip.Peralatan iki dilengkapi sistem cooling alat internal lan eksternal.Nalika pengeboran kacepetan dhuwur digunakake, cooling internal alat digunakake, lan cooling external digunakake kanggo panggilingan cahya.

5.1.Sistem filtrasi banyu stopkontak pusat:

Alat mesin iki dilengkapi sistem panyaring banyu tengah, sing bisa nyaring impurities ing coolant kanthi efektif.Sistem semprotan banyu internal bisa nyegah lencana wesi saka entangled ing alat sak Processing, nyuda nyandhang alat, ngluwihi umur alat, lan nambah Rampung lumahing workpiece.Tip alat pin discharge banyu tekanan dhuwur bisa uga nglindhungi lumahing workpiece, nglindhungi peserta rotary kacepetan dhuwur, nyegah impurities saka mblokir peserta Rotary, lan nambah kualitas workpiece minangka kabèh, lan nambah efficiency karya.

图片6

6)Clamper Linear Kab:

Clamp dumadi saka awak utama clamp, aktuator, lan liya-liyane. Iki minangka komponen fungsional kanthi kinerja dhuwur sing digunakake bebarengan karo pasangan guide linear rolling.Liwat prinsip expansion pasukan pemblokiran wedge, iku njedulake pasukan clamping kuwat;wis gantry tetep, posisi pas, anti-geter lan Fungsi kanggo nambah kaku.

Wis ciri ing ngisor iki:

Aman lan dipercaya, pasukan clamping kuwat, clamping sumbu XY non-obah sak ngebur lan nunyuk Processing.

Kekuwatan clamping sing dhuwur banget nambah rigidity feed aksial lan nyegah fretting sing disebabake geter.

Tanggepan cepet, wektu respon mbukak lan nutup mung 0,06 detik, sing bisa nglindhungi alat mesin lan nambah umur sekrup timbal.

Awet, lumahing nikel-dilapisi, kinerja anti-karat apik.

Desain novel kanggo nyegah impact kaku nalika tightening.

图片7

7)Positioning lan clamping saka workpiece

Kanggo alignment flange workpiece babak, bisa arbitrarily diselehake ing piring support karo T-slot, lan posisi tengah diukur dening finder pinggiran diinstal ing bolongan taper kumparan ing sembarang telung TCTerms (diameteripun utama utawa diameteripun njaba) ing workpiece .Sawise iku, kanthi otomatis dipikolehi kanthi pitungan program kontrol numerik, sing akurat lan cepet.Clamping saka workpiece wis clamped dening clamp kasusun saka piring mencet, rod ejector, rod dasi lan pemblokiran bantal, kang trep kanggo nggunakake.

8)Piranti lubrication otomatis

Alat mesin iki dilengkapi piranti pelumasan otomatis tekanan parsial volumetrik asli Taiwan, sing kanthi otomatis bisa nglumasi macem-macem pasangan gerakan kayata ril panuntun, sekrup timbal, rak, lan liya-liyane, tanpa ujung mati, lan njamin umur layanan alat mesin.Pandhuan ril ing loro-lorone amben mesin dilengkapi tutup protèktif stainless steel, lan loro-lorone sirah gantry obah dilengkapi tutup protèktif fleksibel.Pengawal splash anti banyu dipasang ing meja kerja, lan saluran pipa banyu dilindhungi dening rantai seret plastik.Tirai Strip PVC transparan sing alus dipasang ing sekitar kumparan.

图片10

9)Pengontrol CNC digital lengkap:

9.1.Kanthi fungsi pecah chip, wektu pecah chip lan siklus pecah chip bisa disetel ing antarmuka manungsa-mesin.

9.2.Kanthi fungsi ngangkat alat, dhuwur ngangkat alat bisa disetel ing antarmuka manungsa-mesin.Nalika ngebur kanggo dhuwur iki, dicokot pengeboran cepet diangkat menyang ndhuwur workpiece, lan banjur shavings, banjur cepet maju menyang lumahing pengeboran lan otomatis diowahi kanggo feed karya.

9.3.Kothak kontrol operasi terpusat lan unit genggam nganggo sistem kontrol numerik, lan dilengkapi antarmuka USB lan tampilan kristal cair LCD.Kanggo nggampangake program, panyimpenan, tampilan lan komunikasi, antarmuka operasi nduweni fungsi kayata dialog manungsa-mesin, ganti rugi kesalahan, lan weker otomatis.

9.4.Peralatan kasebut nduweni fungsi pratinjau lan mriksa maneh posisi bolongan sadurunge diproses, sing trep banget kanggo operate.

图片8

10)Optical edge finder:

Peralatan kasebut dilengkapi karo panemu pinggiran fotolistrik, sing bisa nemokake posisi benda kerja kanthi gampang lan cepet.

1) Pasang telusur pinggiran menyang chuck spindle saka alat mesin, lan alon-alon muter spindle kanggo mbenerake concentricity.

2) Pindhah spindle karo handwheel, supaya pinggiran werni baja temokake pinggiran ndemek workpiece entheng, lan lampu abang diuripake.Ing wektu iki, spindle bisa dipindhah maju lan mundur bola-bali kanggo nemokake titik paling apik ing ngendi pinggiran bal baja penemu pinggiran nyentuh benda kerja..

3) Rekam nilai sumbu X lan Y ditampilake dening sistem CNC ing wektu iki, lan isi ing komputer.

4) Temokake sawetara titik deteksi kanthi cara iki

11)Weker nganggo alat

Weker nyandhang alat utamane ndeteksi arus motor spindle.Nalika saiki ngluwihi nilai prasetel, piranti kanthi otomatis ngadili yen alat wis lungse, lan spindle bakal kanthi otomatis retract alat ing wektu iki, lan program otomatis bakal mungkasi.Ngelingake operator yen alat wis lungse.

12)Weker tingkat banyu rendah

1) Nalika ngademake ing Filter ing tingkat tengah, sistem otomatis nyambung menyang motor kanggo miwiti, lan coolant ing conveyor chip kanthi otomatis mili menyang Filter.Nalika tekan tingkat dhuwur, motor kanthi otomatis mandheg bisa digunakake.

2) Nalika ngademake ing panyaring ing tingkat kurang, sistem bakal kanthi otomatis pituduh ngukur tingkat kanggo weker, kumparan bakal kanthi otomatis retract alat, lan mesin bakal mandheg digunakake.

13) Power-off fungsi memori

Amarga mandheg operasi sing disebabake kegagalan daya dadakan, fungsi iki bisa kanthi cepet lan gampang nemokake posisi bolongan pungkasan sing dilatih sadurunge gagal daya.Operator bisa kanthi cepet nerusake menyang langkah sabanjure, ngirit wektu telusuran.

Inspeksi laser telung sumbu:

Saben mesin Bosman dikalibrasi karo interferometer laser saka perusahaan Inggris RENISHAW, lan kanthi akurat mriksa lan menehi ganti rugi kesalahan pitch, backlash, akurasi posisi, akurasi posisi baleni, lan sapiturute, kanggo njamin stabilitas dinamis, statis lan akurasi pangolahan mesin. .inspeksi Ballbar Saben mesin nggunakake ballbar perusahaan RENISHAW Inggris kanggo calibrate akurasi bunder bener lan mesin akurasi geometris.Ing wektu sing padha, eksperimen pemotongan bunder ditindakake kanggo njamin akurasi mesin 3D lan akurasi bunder.

图片9

Tata letak platform, clamping workpiece, syarat mbusak chip otomatis

1. platform utama (1 pcs): T-slot clamping karya.Loro lumahing mburi ndhuwur lan lumahing sisih platform utama bisa digunakake minangka lumahing posisi Processing.

2. Sinking platform (1 pcs): (sisih dilengkapi pigura penet-fitting tambahan, lan ndhuwur dilengkapi tutup protèktif lengkap-panutup, dirancang lan diinstal dening bakul), workpiece utama posisi lan Processing instruksi:

Processing tutup tutup: posisi saka platform ngisor (nangani support ngisor lan workpieces saka macem-macem ukuran), piring meksa ndhuwur tetep kanthi mencet utawa bakul designs piranti clamping ndhuwur otomatis.

Pengolahan awak katup: posisi platform ngisor (nangani dhukungan ngisor lan workpieces kanthi ukuran sing beda-beda), gagang sisih kolom tambahan platform ngisor lan rod ejector aksesoris berbentuk L ditekan lan tetep utawa bakul ngrancang ndhuwur otomatis. piranti clamping.

1

Spesifikasi

Model

BOSM-DS3030

BOSM-DS4040

BOSM-DS5050

BOSM-DS6060

Ukuran Kerja

dawa * jembaré

3000*3000

4000*4000

5000*5000

6000*6000

Kepala Pengeboran Vertikal

Spindle taper

BT50

 

Diameter Pengeboran (mm)

φ96

 

Diameter Tutul (mm)

M36

 

Kacepetan Spindle (r/min)

30~3000/60~6000

 

Daya Motor Spindle (kw)

22/30/37

 

Spindle Irung Kanggo Tabel Jarak

Miturut pondasi

Akurasi Posisi Ulang (X/Y/Z)

X/Y/Z

± 0,01/1000mm

Sistem Kontrol

KND/GSK/SIEMENS

Alat Majalah

Alat majalah Okada kanthi 24 alat minangka opsional

Inspeksi Kualitas

Saben mesin Bosman dikalibrasi karo interferometer laser saka perusahaan RENISHAW Inggris, sing mriksa lan ngimbangi kesalahan pitch, backlash, akurasi posisi, lan akurasi posisi bola-bali kanggo njamin mesin dinamis, stabilitas statis, lan akurasi pangolahan..Ball bar test Saben mesin nggunakake ball bar tester saka perusahaan RENISHAW Inggris kanggo mbenerake akurasi bunder bener lan akurasi geometris mesin, lan nindakake eksperimen nglereni bunder ing wektu sing padha kanggo mesthekake akurasi mesin 3D mesin lan akurasi bunder.

图片3

 

Lingkungan nggunakake piranti mesin

1.1 Persyaratan lingkungan peralatan

Njaga tingkat konstan suhu sekitar minangka faktor penting kanggo mesin presisi.

(1) Suhu sekitar sing kasedhiya yaiku -10 ℃ ~ 35 ℃.Nalika suhu sekitar 20 ℃, asor kudu 40 ~ 75%.

(2) Kanggo njaga akurasi statis alat mesin ing kisaran sing ditemtokake, suhu sekitar optimal kudu 15 ° C nganti 25 ° C kanthi beda suhu.

Ora kudu ngluwihi ± 2 ℃ / 24h.

1.2 Tegangan sumber daya: 3-phase, 380V, fluktuasi voltase ing ± 10%, frekuensi sumber daya: 50HZ.

1.3 Yen voltase ing area panggunaan ora stabil, alat mesin kudu dilengkapi sumber daya sing diatur kanggo njamin operasi normal alat mesin.

1.4.Alat mesin kudu nduweni grounding sing bisa dipercaya: kabel grounding yaiku kabel tembaga, diameter kabel ora kurang saka 10mm², lan resistance grounding kurang saka 4 ohm.

1.5 Kanggo njamin kinerja peralatan sing normal, yen udhara sing dikompresi saka sumber udhara gagal nyukupi syarat sumber udhara, piranti pemurnian sumber udara (dehumidifikasi, degreasing, nyaring) kudu ditambah sadurunge asupan udara mesin.

1.6.Peralatan kasebut kudu dijauhake saka sinar srengenge langsung, geter lan sumber panas, lan adoh saka generator frekuensi dhuwur, mesin las listrik, lan sapiturute, supaya ora gagal produksi mesin utawa ilang akurasi mesin.

Sadurunge & Sawise Layanan

1) Sadurunge Service

Liwat sinau panjaluk lan informasi sing dibutuhake saka pelanggan banjur menehi umpan balik menyang insinyur, tim Teknis Bossman tanggung jawab kanggo komunikasi teknis karo para pelanggan lan formulasi solusi, mbantu pelanggan milih solusi mesin sing cocog lan mesin sing cocog.

2) Sawise Service

A. Mesin kanthi garansi setaun lan dibayar kanggo pangopènan seumur hidup.

B. Sajrone periode babar pisan setahun sawise mesin teka ing port tujuan, BOSSMAN bakal nyedhiyani layanan pangopènan gratis lan pas wektune kanggo macem-macem bentet non-manungsa ing mesin, lan pas wektune ngganti kabeh jinis non-manungsa bagean karusakan free saka biaya.Gagal sing kedadeyan sajrone periode garansi kudu didandani kanthi biaya sing cocog.

Dhukungan C.Technical ing 24 jam online, TM, Skype, E-mail, mecahaken pitakonan relatif ing wektu.yen ora bisa dirampungake, BOSSMAN bakal langsung ngatur insinyur sawise-sales teka ing situs kanggo ndandani, panuku kudu mbayar VISA, tiket penerbangan lan akomodasi.

Situs pelanggan

图片5


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita