. China Flat Type Lathe pabrik lan manufaktur |Oturn

Bubut Tipe Flat

Pambuka:

Seri CNC lathes iki minangka jinis umum lan standar mesin pangolahan logam otomatis, sing bisa nindakake semi-finishing lan finishing bagean mekanik.Nduwe karakteristik struktur sing dipercaya, opera sing trep


Detail Produk

Tag produk

Fitur Mesin

Seri CNC lathes iki minangka jinis umum lan standar mesin pangolahan logam otomatis, sing bisa nindakake semi-finishing lan finishing bagean mekanik.Nduwe karakteristik struktur sing dipercaya, operasi sing trep, ekonomis lan praktis, lan liya-liyane. Cocog kanggo ngowahi permukaan silinder njero lan njaba, permukaan conical lan liya-liyane.Puteran lumahing, ngowahi macem-macem Utas kayata sistem metrik, modul sistem inch lan bagean warp, etc., kang umume digunakake mesin mesin CNC ing lapangan mesin.

Spesifikasi

 

Model

CK6150

CK6180

CK61100

CK61125

Amben

diameteripun ayunan maksimum ing amben

500 mm

800 mm

1000 mm

1300 mm

dawa workpiece maksimum

2000 mm

3000 mm

Diameter ayunan maksimal ing gerbong

270 mm

480 mm

610 mm

900 mm

Jembaré amben

400 mm

600 mm

755 mm

1100 mm

Spindle

diameteripun bolongan Spindle

82 mm

104 mm

130 mm

100 mm

Kisaran kacepetan Spindle

80-1500 rpm

10-800rpm

4-300rpm

10-300 rpm

Daya motor utama

7,5 kW

15Kw

22 Kw

30 Kw

Dolan

sumbu X

270 mm

420 mm

520 mm

700 mm

sumbu Z

1850 mm

2750 mm

2850 mm

2850 mm

Pakan

kacepetan cepet sumbu X

4m/min

Z-axis kacepetan cepet

6m/min

Tailstock

Diameter lengan tailstock

f75

f120

f160

f220

Tailstock lengan travel

150

250

300

Tailstock lancip

MT5

MT6

MT8

Dimensi lan Bobot

Ukuran (Dawa × Jembar × Dhuwur)

3700x2700 × 3200mm

5500x1950x1900mm

6500x2100x2100mm

6700x2550x2350mm

Bobot mesin

3.4T

6.1T

11.5T

22.6T

Gambar Detail

1
2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita