. China Center Drive lathe Kanggo pabrik Roller Ndhukung lan manufaktur |Oturn

Center Drive lathe Kanggo Dhukungan Roller

Pambuka:

Mesin bubut CNC kaping pindho Mesin bubut CNC kaping pindho minangka mesin sing efisien lan presisi dhuwur.Workpiece clamp bisa ngowahi bunder njaba, pasuryan mburi lan bolongan utama ing wektu sing padha.


Detail Produk

Tag produk

Lathe CNC kaping pindho

Lathe CNC kaping pindho minangka mesin sing efisien lan tliti dhuwur.Workpiece clamp bisa ngowahi bunder njaba, pasuryan mburi lan bolongan utama ing wektu sing padha.Efisiensi produksi luwih dhuwur tinimbang proses tradisional, lan coaxiality lan akurasi bagean sing diproses luwih apik.
Miturut panjalukan customer, loading lan unloading piranti tambahan lan loading lan unloading otomatis piranti bisa kasedhiya randomly.The clamping diameteripun kisaran saka φ5mm-φ250mm, lan dawa Processing kisaran saka 140mm-3200mm.

sdawd

Ngelawan dual-spindle CNC lathe

Alat mesin utamane digunakake kanggo ngowahi poros cendhak lan bagean disk cilik.
Liwat transfer otomatis antarane rong urutan saka workpieces Processing, mesin jangkep Processing saka bolongan utama, bunder njaba lan loro ends saka bagean mungguh.
Mesin bisa dilengkapi karo manipulator, loading lan unloading otomatis lan piranti panyimpenan kanggo ngrampungake Processing kanthi otomatis saka parts.t khusus dikembangaké kanggo Processing ngowahi saka poros cendhak lan bagean piring cilik.

ferwfef

Ndhukung Roller Machining Solution

Roller dhukungan minangka salah sawijining bagean penting saka "roda papat lan sabuk siji" ing bulldozer crawler lan excavator hidrolik.
Ana 4 spesifikasi roller bulldozer lan 7 spesifikasi roller excavator, miturut model sing wis ana, kita dipérang dadi 3 kategori:

uikyjt
egfaf
fwafasf

Dhukungan sawetara spesifikasi roller lan mesin sing disaranake

Roller diameteripun njaba

(∮A)

Dawane rol

Model Mesin

Maks.

Diameter clamping

Jembaré headstock

∮130

(Babagan 2D)

SCK205S

∮175

175

∮139

Kosong 136

∮163

Kosong 137

∮188

Kosong 185

∮250

280

∮212

Kasar 234 (produk rampung 225)

∮250

248

∮340

Kasar 286 (produk rampung 279)

Kanggo dikembangake

   

Diagram skematis saka roller ndhukung diproses dening mesin kaya ing ngisor iki

uwal

Pambuka Mesin
SCK205S pindho mburi CNC lathe

sawetarafsfds

■ Mesin adopts 450 tata amben kepekso, kang wis rigidity apik lan aman chip trep.
■Kothak spindle nggabungake telung komponen sistem spindle, fixture lan clamping cylinder, kanthi struktur kompak lan karya sing dipercaya.Piranti kasebut dijepit kanthi hidrolik.Dhiameter clamping clamp dipérang dadi rong blok.
■Penjepit iku saka jinis collet.Nyetel claws dipasang ing chuck elastis kanggo ngganti bagean Processing lan ngganti diameteripun clamping.Sampeyan mung kudu ngganti claws nyetel, kang cepet lan trep.
■Multiple boring pribadi dibutuhake miturut bagean machined.Kanggo ngindhari gangguan alat kasebut, menara disesuaikan, lan diameter puteran kepala pemotong gedhe.Kanggo nggawe menara luwih kaku, dhuwur tengah menara yaiku 125mm.
■ Mesin dilengkapi sistem kontrol dual-saluran, lan loro alat liyane bisa disambung karo spindle ing wektu sing padha utawa kanthi kapisah kanggo ngrampungake Processing simultaneous utawa urutan saka loro ends saka bagean.
■ Kanggo nyukupi syarat sing beda-beda saka pelanggan sing beda-beda, alat mesin iki bisa dilengkapi konsol kiwa / tengen kanggo dipilih pelanggan.
■Minangka kanggo mbukak lan unloading, saiki iku manual loading lan unloading.Ngelingi bobot abot saka gembong ndhukung, truss-jinis utawa joints otomatis loading lan unloading piranti bisa dilengkapi, tundhuk rembugan karo panuku.

Spesifikasi

Item

jeneng

Unit

Spesifikasi

Ngolah

jangkoan

diameteripun ngowahi maksimum amben

mm

Φ550

Φ600

diameteripun puteran maksimum awak ngusapake

Φ350

Diameter clamping maksimum

Φ175

Φ250

dawa Processing maksimum

Shaft1000 ; Tabung: 400

 

kacepetan Spindle

r/min

1000

600

Headstock

Jembare headstock

mm

175

280

Spesifikasi Spindle Clamping

Φ130,139,166

Φ188, 212, 250

diameteripun bolongan Spindle

Φ175

Φ250

Dhuwur saka tengah spindle menyang lemah

1150

Feed

Dolan

X1/X2

150/150

Z1/Z2

480/600

 

Maju maju

X/Z

mm/r

0,001-6

Maju cepet

X/Z

m/min

16

Posting piranti

cara drive

 

Slewing servo, ngunci hydraulic

Jumlah piranti

Stasiun

8

Piso njaba ukuran kothak

mm

□32×32

Diameter bar mboseni

Φ50

Ukuran mesin (dawa × jembaré × dhuwur)

mm

4920×1860(1910)×1900

Bobot mesin

Bobot resik

Kg

6700

Bobot reged

7700


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita