. China High Quality CNC Pipe Threading Lathe pabrik lan manufaktur |Oturn

High Quality CNC Pipe Threading Lathe

Pambuka:

Pipe threading lathe dirancang kanggo nyukupi kabutuhan lapangan lenga, geologi, pertambangan, kimia, irigasi tetanèn lan industri got. Iku cocok kanggo Processing saka joints pipe, pipe pengeboran.


Detail Produk

Tag produk

Fitur Mesin

1. CNC pipe thread lathe iki mentas dirancang.
2.Amben digawe saka struktur tembok telung lapisan asli, lan tembok mburi disusun kanthi kemiringan 12 °.Jembaré ril guide amben iku 550mm.Iku super-audio quenched lan tliti grounded kanggo njamin akurasi lan umur layanan saka mesin.
3. Unit spindle tipe gearbox integral, inverter loro-kacepetan, stepless ing gear;motor utama yaiku motor servo spindle Beijing CTB, sing ora mung nyukupi syarat finishing benang, nanging uga entuk pemotongan sing efisien.Iku temen beda saka CNC lathe sing wis diowahi ing basis saka lathes biasa.
4. Aplikasi saka quenching tliti mecah Gir lan bantalan kualitas mesthekake yen gangguan mesin apik.
5. Headstock nganggo sistem pelumasan pendinginan sirkulasi eksternal sing kuwat, sing ora mung nyuda kenaikan suhu spindle, nanging uga kanthi efektif njaga headstock resik lan lubricated.
6. The X lan Z sumbu nganggo tliti dhuwur werni meneng langsung drive lan timbal meneng prestressed struktur tension.Gantungan kacang meneng sumbu Z minangka struktur casting integral.Rel panuntun dipasang nganggo sabuk alus YT.Jembare skateboard pelana amben yaiku 300mm lan dawane 550mm.Umumé, ukuran mesin jinis iki yaiku 280 lan 480mm, sing nambah akurasi panuntun lan presisi alat mesin, lan kanthi efektif nambah umur layanan mesin.
7. Gir drive utama alat mesin diprodhuksi dening SMTCL;logam sheet protèktif dirancang independen lan digawe saka piring baja kadhemen-mbalek standar.

Spesifikasi

Item

Unit

QLK1315B

QLK1320B

QLK1323B

QLK1328C

QLK1336C

QLK1345C

Max.turning diameteripun awak mesin

mm

630

1000

Max. dawa workpiece

mm

1000

1500

Max.turning diameteripun wadhah alat

mm

350

615

Jembaré Bed

mm

550

755

Kisaran diameteripun saka thread pipe

mm

50-145

70-195

70-220

130--278

160-350

190-430

Spindle bore

mm

150

205

230

280

360

445

Cepet ngarep

mm

Chuck manual telung rahang Φ400

Chuck manual telung rahang Φ500

Chuck manual papat rahang Φ800

Sisih mburi chuck

mm

 

 

 

kacepetan Spindle

r/min

20~180/

180~700

18-460

16-350

12-300

10-200

(nganti 300)

Daya motor utama

kw

11

22

X-axis travel

mm

330

550

travel Z-axis

mm

850

1200

1250

Pusat spindle menyang datum instalasi Alat

mm

32

48

Ukuran bagean alat

mm

32x32

45x45

piranti

 

Wadhah alat listrik papat posisi

Diameter lengan tailstock

mm

100

140

Tailstock lengan travel

mm

250

300

Tailstock bolongan taper

Mohs

5

6

Pengontrol CNC

 

GSK980 TC3

GSK980TDI

Bobot mesin

Kg

4500

5000

10000

11000

15000

ukuran

mm

3140×1600×1690

3390×1600×1690

4700x2155x2090

Mode kelangan

 

Pendinginan sirkulasi eksternal

sumber daya utama

Tegangan

V

380

Range fluktuasi voltase

 

-10~+10

Frekuensi

Hz

50±2

Kapasitas total

KVA

25

32

Gambar Detail

fwfa

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita