. China High Speed ​​Gantry Milling Machine pabrik lan manufaktur |Oturn

Mesin Penggilingan Gantry Kecepatan Tinggi

Pambuka:

Manual produk SG1614 wis ngalami proses perakitan unik perusahaan lan wis nuduhake presisi dhuwur, efisiensi dhuwur lan stabilitas dhuwur ing pasar.


Detail Produk

Tag produk

Fitur Mesin

1. Manual produk
SG1614 wis ngalami proses perakitan unik saka perusahaan lan wis nuduhake tliti dhuwur, efficiency dhuwur lan stabilitas dhuwur ing pasar.
Piranti mesin sing luar biasa dibayangke ing industri manufaktur cetakan, industri manufaktur mobil, peralatan medis presisi, industri aerospace lan lapangan liyane.Kanthi teknologi sing paling apik lan kinerja mesin sing apik, dheweke entuk pujian sing apik lan wis didhukung lan dikonfirmasi dening para pelanggan anyar lan lawas.Lan dipercaya.

2. Pambuka Performance
Kaku dhuwur:
Struktur fuselage nganggo desain sing didhukung kanthi lengkap, lan simulasi komputer
analisis struktur fisik digawa metu kanggo bagean kaku tombol.Dasar mesin
metokake pasukan 4000kgf lan deformasi ing 0,01mm.Iku bisa kanthi tahan ing
syarat rigidity saka nglereni.
Kolom kasebut nganggo struktur gantry sing terintegrasi lan nggedhekake area sing ndhukung kanggo njamin operasi spindle lan vertikal kanthi kacepetan dhuwur, sing bisa nambah
kaku mesin lan stabilitas urip layanan.Dilengkapi spindle kacepetan dhuwur, bisa kanthi gampang nyukupi syarat pemotongan kaku sing dhuwur saka baja paduan hardened.
tliti dhuwur:
Pandhuan linear roller presisi dhuwur kelas kapisan sing diimpor saka Jerman lan Taiwan
meneng werni digunakake kanggo mesthekake tliti geometris lan posisi tliti saka struktur sakabèhé, stabilitas lan urip layanan.
Drive servo nggunakake merek kelas kapisan Jerman, sing luwih unggul tinimbang pesaing
tingkat padha ing syarat-syarat torsi output lan akurasi posisi pas.
Kacepetan dhuwur dibangun ing spindle lan desain struktur cukup mesthekake yen ing
spindle bisa njaga operasi sing stabil lan akurat sajrone terus-terusan kacepetan dhuwur
operasi, lan bisa entuk efek Processing tliti dhuwur lan dhuwur-gloss sak proses nglereni.
efisiensi dhuwur:
Kacepetan operasi maksimal telung sumbu alat mesin bisa tekan 24m / min, lan kacepetan nglereni bisa tekan sawetara 0-10M / min, sing nyepetake wektu pangolahan lan nambah efisiensi kerja.Spindle njamin output torsi dhuwur
lan akurasi apik lan linuwih sak operasi nglereni.Ing kahanan pemotongan kacepetan dhuwur, tugas mesin bisa rampung kanthi efisiensi sing luwih apik.
Sistem komputasi kacepetan dhuwur ndhukung fungsi prediksi program mesin kapasitas gedhe, lan bisa prédhiksi instruksi operasi 250-segmen kanggo mesthekake yen ora ana wektu tundha ing pemotongan kacepetan dhuwur, sing bisa ngirit wektu transmisi lan nambah efisiensi pangolahan nganti 20 %.

Spesifikasi

Item

SG1190

SG1310

SG1614

SG2515

Perjalanan sumbu X (mm)

1100

1300

1600

2500

Perjalanan sumbu Y (mm)

900

1000

1400

1500

Perjalanan sumbu Z (mm)

500

700

760

Area meja kerja (dawa x jembar) (mm)

1100x900

1400x900

1700x1300

2700x1300

Jarak saka permukaan meja menyang permukaan mburi spindle (mm)

330-830

250-950

200-960

Jembaré lawang (mm)

1100

1410

1525

T-slot (mm)

5x18x175

7x22x185

8x22x150

Max.loading (Kg)

1500

2000

4000

6000

kacepetan Spindle

15000 RPM (langsung)

Spindle taper

HSK-A63

Daya Spindle (Kw)

11.7

20

ATC

24

Sistem kontrol

Siemens 828D Kab

Ukuran mesin (mm)

3776x2279x2752

4031x2280x2752

4900x3152x3350

7460x4510x3600

Bobot mesin (T)

8

9.5

14

23

Konfigurasi

Standar

Opsional

Sistem kontrol: Siemens 828D

Sistem kontrol: Mitsubishi M80A.FANUC 0i M

Sistem pendinginan spindle

Dibangun ing spindle 20000rpm (HSK-A63)

Pneumatic.sistem pelumasan

Spindle ring semprotan cooling

Enclosure lengkap kanthi tutup ndhuwur

CNC rotary table (Sumbu 4th)

Lampu sinyal 3 warna, lampu kerja

Probe benda kerja

Aksesoris standar

Alat panyetel

Piranti layanan umum

Skimmer lenga

Helix chip conveyor

Skala linier

AC saka kabinet listrik

 

 

asfasf

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita